Doe mee

Ben je zelf actief binnen de sociale beweging? Wil je je als individu of als organisatie mee inzetten voor de rechten van je collega's in het Zuiden? Dat kan, door toe te treden tot het actieplatform Stop the Killings en onze acties actief of passief te ondersteunen! Neem contact met ons op en doe mee!

Steun het kind van een activist

De lidorganisatie van het platform Stop the Killings Geneeskunde voor de Derde Wereld nam op 1 januari 2013 het financieel adoptieprogramma over van Steunfonds Filippijnen Overpelt, een andere lidorganisatie van het platform. Met een maandelijkse steun van 25 euro of meer kan je een kind, een gezin én een progressieve organisatie steunen.

Focuslanden: 

Spuit graffiti op je vergadermuur

Het teken van stopthekillings in het groot op de muur geschilderd met ernaast een foto van een vermoorde filippino! Beklijvend mooi en waardig. Een blijvend kunstwerk. We hebben het al uitgeprobeerd en het resultaat is schitterend. De vergaderzaal van LBC Brussel is al hernoemd naar Zaal Fortuna. Disosdado Fortuna was de syndicale leider van Nestlé die vermoord werd op 22 september 2005.

Draag de pin!

In het kader van onze “Stop the Killings” campagne hebben wij onze Filippijnse partners gevraagd een exclusieve pin te ontwerpen. Zo kan u in het openbaar op een eenvoudige manier uw ongenoegen uit over het steeds toenemend aantal politieke moorden in de Filippijnen. Hieronder vindt u een afbeelding van de pin.